Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-dealers

Barmodel vriezer

Barmodel vriezer van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Met een barmodel vriezer van je Salora heb je waar je ook heen gaat altijd een vriezer bij de hand. Ontzettend handig voor op je vakantieadres of trakteer het team op kantoor tijdens een warme zomerdag op een verkoelend ijsje!

salora-barmodel-vriezer-wit
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een barmodel vriezer?

Een barmodel vriezer is een kleine en compacte vriezer. Je kunt een barmodel kwijt op het aanrecht, op een plank of in een kleine ruimte. Een barmodel vriezer namelijk slechts om en nabij de 50 centimeter hoog. Een andere naam voor dit model vriezer is dan ook wel een mini vriezer. Beide hebben dus dezelfde betekenis.


Je komt dit soort vriezers vaak tegen in kleine huizen, caravans en studentenkamers maar dat is zeker niet de enige plek. 1-persoons huishoudens hebben ook veel voordelen van deze vriezer. De vriezer is klein en handzaam en biedt genoeg ruimte voor één of twee personen.

salora-barmodel-vriezer-zwart

Waarom een barmodel vriezer?

In een barmodel vriezer heb je precies genoeg plek voor een doosje ijsjes, een zak bitterballen en een paar kliekjes.

Als je niet zo veel ruimte hebt is dit formaat vriezer ideaal. Vanwege het compacte formaat past de vrijstaande vriezer prima op je studentenkamer. Je kan er andere spullen op leggen en dankzij het relatief kleine formaat past het sowieso onder ieder tafelblad.


Hij past in kleine ruimtes maar is ook makkelijk te vervoeren als je hem mee wilt nemen naar de camping. Daar kan je hem gebruiken om je ijs in te bewaren, ijsblokjes in te leggen of je barbecuevlees in te vriezen.

kleine-televisies-achtergond-4

Waarop letten bij de aanschaf van een barmodel vriezer?

Bij de aanschaf van een barmodel vriezer moet je op verschillende dingen letten:


Bekijk allereerst altijd even het formaat en meet de plek goed op waar je de vriezer neer wilt zetten. Is het geluidsniveau belangrijk omdat de vriezer in huis of zelfs in je kamer komt te staan? Kijk dan eerst even naar het aantal decibel. De barmodel vriezers van Salora hebben een laag geluidsniveau van 39 dB. En tot slot is de inhoud ook erg belangrijk. Heb je genoeg aan 30 tot 35 liter of toch iets meer nodig? De tafelmodel vriezers van Salora hebben een inhoud van 86 liter.

Andere producten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Bekijk dan eens onze andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de overige witgoed-producten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: