Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-koelkasten-1

Mini koelkast

Koop een mini koelkast van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een mini koelkast? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres! Een kleine koelkast van Salora is gebruiksvriendelijk, vrijstaand en door het bescheiden formaat kun je ‘m in iedere ruimte kwijt.


Maak het thuis comfortabel met de producten van Salora!

salora-koelkasten-wit
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een mini koelkast?

Een mini koelkast is een compacte koelkast die je perfect kan gebruiken als een extra koelkast. Puilt je koelkast uit van alle melkflessen en babyhapjes omdat je recentelijk een gezinsuitbreiding hebt gehad? Of ben je juist op kamers gaan wonen en kom je ruimte tekort om alle bier te koelen? Dan is een koelkast van klein formaat wellicht wel wat voor jou! 


Een mini koelkastje biedt hoofdzakelijk ruimte voor flessen en blikjes frisdrank en de bescheiden boodschap. Je kunt deze koelkast dus niet als volwaardige huishoudkoelkast gebruiken, maar het is zeker een ideale oplossing wanneer je extra koelruimte nodig hebt, bijvoorbeeld in de caravan of op de boot.

salora-barmodel-koelkast

Heb ik een mini koelkast nodig?

Zit je koelkast steeds propvol en zou je dolgraag wat extra koelruimte willen maar heb je geen ruimte meer over voor nog een extra grote koelkast? Dan is een mini koelkast dé ideale oplossing. Een koel biertje bij de tent of caravan op een warme zomerdag. Dat is mogelijk als je een compacte koelkast hebt!


De kleinere koelkasten van Salora zijn modern en verkrijgbaar in het wit en zwart. Ze passen niet alleen goed in ieder interieur, maar zijn ook nog voorzien van alle gemakken. Zo kan je de draairichting van de deur van de mini koelkast gemakkelijk aanpassen: maak de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend. 

kleine-televisies-achtergond-4

Ontdek de verschillende mini koelkasten van Salora

Je hebt koelkasten in verschillende soorten en maten. Een variant daarvan is de mini koelkast. Salora heeft momenteel 2 soorten mini koelkasten of compacte koelkasten in het assortiment. Beide types zijn verkrijgbaar in zowel het zwart als wit, hebben een inhoud van 45 L en zijn 50 cm hoog. Ter vergelijking: een gewone koelkast heeft over het algemeen een inhoud tussen de 150 en 250 liter.


De Salora CFB4300WH: Deze wit uitgevoerde mini koelkast is een compacte en vrijstaande koelkast, ideaal voor krappere ruimtes zoals een studentenkamer, caravan of camper. 


De Salora 47CFB43BL: Deze zwarte mini bar koelkast is dankzij het kleine formaat ideaal voor kleine ruimtes. Deze uitvoering komt met een flessenrek, ruimte voor blikjes en 1 plank.


Wil je toch liever een groter model? Kijk dan eens naar onze tafelmodel koelkasten.

Andere producten van Salora

Wij verkopen ook ander huishoudelijk apparatuur. Bezoek een van de volgende websites en kom meer te weten te over het witgoed aanbod van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: